måndag 7 september 2009

Buggybanan V2


Här är ett nytt förslag på hur vår kommande buggybana för radiostyrdabilar kan komma att se ut... Obs, det är bara ett förslag - men vad tycks?

English: Here's a new drawing of how the RC off-road track could look like. A little different then what the norm is at least in Sweden. Do note, it's just a suggestion. I think we'll come up with some more samples before we decide how it will be. We wont build it until next year anyway.

6 kommentarer:

TpParts RcXtreme sa...

Ser oerhört trevligt ut! Hoppas man även kan lufta 1/10 2wd/4wd buggy bilar här. Som Sigtuna bo tar det ett "kick" hit. Ser fram emot och få komma o nöta lite!

/Thomas

NE sa...

Hej Thomas, banan kommer inte att vara enbart en 1/8 buggy bana - snarare en stor & bred 1/10 bana. Vi hoppas det skall gå lika bra att köra en Traxxas RTR som en B4 som en XB808:a på den... ;)

Unknown sa...

Banan ser intressant ut.
Vad kommer det att vara för underlag på den???
Kommer det att kosta att åka där?

\Johan

NE sa...

Hej Johan, vi är inte klara med de besluten än. Det får mogna fram under den kommande vintern och våren. Men jag skulle tro att det blir en blandning av jord, "trä", stenplattor, "asfalt" och konstgräs. :)

NE sa...

Glömde en sak - vi har inte bestämt om det kommer att vara köravgifter eller om det kommer att vara speciella öppettider etc - vi får återkomma om det nästa vår.

NE sa...

Mer info: med största sannolikhet kommer det ej att bli någon köravgift första året (2010) på buggybanan. Möjligtvis speciella öppettider dock.